Home / Blog / Gezondheid / Hé, doe je mee? 3Care APK Challenge

8 december 2023

Hé, doe je mee? 3Care APK Challenge

“De Ultieme Gezondheidschallenge: de 3Care APK Challenge! in 28 Dagen naar een Nieuwe Jij!” 

De laatste weken van het jaar zijn aangebroken. Gezellige weken met alle feestdagen, maar ook weken waarbij we vaak even stil staan bij de momenten die we hebben beleefd. Wat hebben we allemaal mee mogen maken en wat heeft ons gevormd. Het is ook een moment om weer nieuwe doelen te stellen. Velen doen dat in de vorm van goede voornemens. Ieder jaar staan de goede voornemens met betrekking tot onze gezondheid en voeding stipt op 1. 

Wat als ik je vertel dat je op 8 januari de kans hebt om deel te nemen aan een levensveranderende gezondheidschallenge? We starten dan met de 3Care APK Challenge. We gaan buikvet verbranden via milde ketose. Deze 28-daagse reis zal je uitdagen om je eetgewoonten te herzien, onbewerkte voedingsmiddelen te omarmen en even vaarwel te zeggen tegen ongezonde gewoonten. Ben je er klaar voor om jezelf te transformeren?   

 

Wat is een betere manier om het jaar te beginnen dan met een gezondheidschallenge die je fysiek en mentaal zal stimuleren? 
 • Onderzoek toont aan dat het ongeveer 28 dagen duurt om een nieuwe gewoonte te vormen. Door deel te nemen aan deze challenge, krijg je de kans om gezonde eetgewoonten te ontwikkelen die je een leven lang zullen bijblijven. 
 • De challenge moedigt je aan om onbewerkte voedingsmiddelen te omarmen. Dit betekent vers voedsel, vol met voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Ontdek de energie en vitaliteit die gepaard gaan met het eten van voedsel dat je lichaam echt voedt en niet alleen vult. 
 • Gedurende deze 28 dagen kom je erachter wat je lichaam echt nodig heeft en hoe het reageert op verschillende voedingsmiddelen. Dit is een kans voor zelfontdekking en bewustwording van je eigen gezondheid. 
 • Niets is zo motiverend als de steun van anderen. Deze challenge biedt jou de kans om met gelijkgestemde tips delen, successen vieren en natuurlijk elkaar aan te moedigen. Samen is immers altijd leuker dan alleen! 
 • Door de juiste brandstof aan je lichaam te geven, kun je een merkbare toename van energie en concentratie ervaren. Laat deze 28 dagen een springplank zijn naar een productiever en energieker leven. 

  
Deze gezondheidschallenge op 8 januari is jouw kans om bewuste keuzes te maken voor je gezondheid. Doe mee aan deze 28-daagse reis, omarm onbewerkte voeding, zeg nee tegen suiker. Zeg nee tegen koken met pakjes en zakjes. Leer je eigen voedzame brood bakken. Ontdek de kracht van een gezonde levensstijl door zelf veel kennis op te doen.  

Verander vandaag nog en word de beste versie van jezelf! Ben je er klaar voor om samen deze uitdaging aan te gaan? 

3care-Gezondheidssprogramma-mild-ketogeen-Borne-Hertme

 

Wat krijg je? 
 • Digitale intake.
 • Programmamap Voeding en Leefstijl met inlogcode website voor meer informatie. Hier vind je veel informatie over verschillende voedingsmiddelen. Waarom je het een wel kunt eten en het ander beter niet.
 • Online receptenboek. Mocht er in het programma iets staan wat je minder lekker vindt, dan is er altijd wel iets anders mogelijk.
 • GOED: Excellent voedingssuppletie voor 2 maanden.
 • BETER (deel 1 map): 28 voorbeelddagen Algehele Periodieke Ketose (milde ketose).
 • BEST (deel 2 map): Intermitterende leefstijl voor duurzaam resultaat.
 • Iedere week een email met gratis tips en recepten.
 • Ketose test strips (50 stuks).  
BONUS: 
 • Digitale Masterclass van Coby. Coby is de grondlegger van het 3Care programma. Zij zal je voorzien van nog meer kennis en inzichten. Dit wordt een webinar waar je nog heel lang veel plezier van gaat hebben.
 • Wekelijkse online meeting waar je vragen kunt stellen.     

Ben jij erbij? Meld je hier aan! Ja, ik doe mee met de 3Care APK Challenge. Vul al je gegevens in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Mocht je begeleiding vergoed krijgen vanuit de aanvullende verzekering, dan ontvang je van mij een factuur om de begeleiding te kunnen declareren.

Vergoeding: 

Jouw zorgverzekering betaalt graag mee aan jouw gezondheid. Heb jij een aanvullend pakket bij je zorgverzekering? De kans is groot dat voedingsadvies door een BGN gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoed wordt! 

Wil je dit jaar nog aan de slag met jouw gezondheid? Check dan zeker jouw vergoeding.

https://www.gewichtsconsulenten.nl/vergoedingenoverzicht/ 

Dit budget kun je besteden tot 31 december 2023. Wacht niet te lang met boeken.

Heb je vragen hierover? Stuur mij dan een bericht.

Meer interessante blogs