Laat je smaakpapillen dansen met deze ambachtelijke goulash, een waardevol erfstuk rechtstreeks uit mijn keuken naar jouw tafel. Vergeet de kant-en-klare pakjes en zakjes – deze smaakexplosie wordt tot stand gebracht met liefde, toewijding en pure ingrediënten. Goulash is zo’n heerlijk recept wat je heel gemakkelijk van te voren kunt bereiden.
Mals rundvlees, sappige paprika’s en geurige uien, doordrenkt met kruiden en specerijen. Dat is de basis van dit heerlijke recept. Dit recept vraagt om geduld, maar dat wordt zeker beloont. Bereid het gerust een dag van tevoren voor, zodat de smaken zich volledig kunnen ontwikkelen. Eigenlijk vind ik het dan nog lekkerder.
Ik weet zeker wanneer jij dezze ambachtelijke goulash serveert voor jouw gasten, je de ster van de avond bent!
Tip!
Voor een romig effect kun je voor het opdienen 2 flinke eetlepels crème fraîche, room of yoghurt door de goulash mengen.
Let wel op dat het niet “doorkookt”. De saus kan dan gaan “schiften”
Tip 2!
Goulash is ook een heerlijk gerecht dat je in de middag kunt serveren. Een beetje goulash in een kommetje en een heerlijk voedend stuk brood erbij om in de saus te dippen!