Home / Blog / Voeding / Cheesecake Brûlée
Cheesecake-Brûlée-3care-mild-ketogeen

Recept: Cheesecake Brûlée

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 200 g roomkaas
  • 100 ml verse slagroom (suikervrij)
  • 2 eieren
  • 70 g erythritol (of steviadruppels naar smaak)
  • 1 tl agar agar
  • 1 tl wijnsteen bakpoeder
  • Optioneel: 100 g frambozen

Voedingswaarden

Per Persoon:

  • 296 Kcal
  • 29 gram vet
  • 8 gram koolhydraten
  • 7 gram eiwitten

 

Home / Blog / Voeding / Cheesecake Brûlée

Recept: Cheesecake Brûlée

Low-carb genieten: Cheesecake Brûlée voor de feestdagen!

Ben je op zoek naar een heerlijke, verantwoorde traktatie die helemaal binnen het 3Care voedingsprogramma past? Deze low-carb Cheesecake Brûlée is dé perfecte keuze! Met romige roomkaas, suikervrije slagroom en een vleugje zoetstof combineert dit recept ultiem genieten met een gezonde levensstijl.

En omdat het bijna kerst is, kun je deze cheesecake een feestelijke twist geven door er frambozen aan toe te voegen (let op: niet meer APK-proof). Zo maak je er meteen een speciaal dessert van!

Wat dit recept extra fijn maakt? Je kunt de cheesecake eenvoudig in porties invriezen, zodat je op elk moment kunt genieten van deze heerlijke lekkernij. Ideaal voor de feestdagen of gewoon als verantwoord tussendoortje.

Scroll verder voor het volledige recept en zet deze low-carb cheesecake vandaag nog op jouw menu! ✨

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Mix alle ingrediënten (zonder frambozen) tot een glad mengsel.
  • Bekleed een ronde bakvorm met bakpapier (of invetten).
  • Giet het mengsel erin en bak het in 50 minuten af (boven en onder verwarmen). Even checken met prikker.
  • Komt een mooi bruin laagje op (als bij crème Brûlée).
  • Af laten koelen en in de koelkast bewaren.
  • Optioneel: 4 frambozen apart leggen en de rest pureren.
  • Verdeel de frambozenpuree over 4 dessertbordjes, leg hierop de cheesecake en garneer het af met een framboos.
Liefs Avital
Cheesecake-Brûlée-3care-mild-ketogeen

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 200 g roomkaas
  • 100 ml verse slagroom (suikervrij)
  • 2 eieren
  • 70 g erythritol (of steviadruppels naar smaak)
  • 1 tl agar agar
  • 1 tl wijnsteen bakpoeder
  • Optioneel: 100 g frambozen

Voedingswaarden

Per Persoon:

  • 296 Kcal
  • 29 gram vet
  • 8 gram koolhydraten
  • 7 gram eiwitten