Gezondheid

Over orthomoleculaire therapie heb je vast al wel iets gehoord. Maar weet je ook wat het is? Of je het nu weet of niet, eigenlijk is dat helemaal niet van belang. Het belangrijkste om te weten is dat ik samen met jou ga uitzoeken wat de oorzaak is van jouw klachten. Op deze manier kunnen wij het bij de bron aanpakken en ook daadwerkelijk gaan voor verbetering van jouw gezondheid. 

Dit is ook precies wat orthomoleculaire therapie inhoudt, op zoek gaan naar de oorzaak van jouw klachten, zodat we tot een duurzaam resultaat kunnen komen.

Aan de slag met gezondheid

Samen werken naar een duurzaam resultaat

Samen met jou ga ik uitzoeken wat de oorzaak is van jouw klachten. Op deze manier kunnen wij het bij de bron aanpakken en ook daadwerkelijk gaan voor maximale gezondheid. Dit is ook precies wat orthomoleculaire therapie inhoudt, op zoek gaan naar de oorzaak van jouw klachten, zodat we tot een duurzaam resultaat kunnen komen.

Allergietest

Je kunt voor veel verschillende stoffen allergisch zijn. Met een allergietest kun je nagaan of je allergisch bent. Je komt ook te weten voor welke stof precies en wat je kunt aanpassen in jouw levensstijl om het contact met deze bron te vermijden. 

DNA Leefstijl-test

Je genen bevatten dus ontzettend veel nuttige informatie die je kunt gebruiken voor het verbeteren van jeleefstijl en gezondheid. Ze verklaren verschillen tussen personen op onder andere het gebied van voeding,sport, biologische veroudering en stofwisseling.

Hormoononderzoek+ Vrouw

Je eet gezond, slaapt goed, beweegt voldoende en drinkt volop water. En toch voel je je niet fit. Veel klachten van vrouwen beginnen met een hormonale disbalans. Hoe kom je hierachter en nog belangrijker; hoe krijg je alles weer in balans? 

Intolerantietest

Heb jij het vermoeden dat er bij jou voedselintoleranties spelen? Het laten testen op voedingsintoleranties kan heel nuttig zijn. Als je eenmaal weet op welke voeding je lichaam reageert, kun je deze voedingsmiddelen vermijden waardoor klachten kunnen afnemen en het herstel van je lichaam mogelijk vlotter verloopt.  

Microbioom-test

Een goede werking van je darmen is belangrijk voor je gezondheid. Een verstoord microbioom kan voor allerlei klachten zorgen. Check met deze test of jouw microbioom wel divers genoeg is, of je gewenste en/of ongewenste bacteriën met je meedraagt en wat jij kan doen om je eigen microbioom te optimaliseren. 

Blogs over gezondheid

Mijn lidmaatschap bij de MBOG, ontdek de voordelen!

Mijn lidmaatschap bij de MBOG, ontdek de voordelen!

Gezondheid en voeding staan centraal bij mij! Als gediplomeerd orthomoleculair therapeut ben ik gepassioneerd door het bevorderen van welzijn en vitaliteit. Dit doe ik door middel van voedingsadvies en orthomoleculaire therapie. Vandaag wil ik graag met jullie delen...

Hé, doe je mee? 3Care APK Challenge

Hé, doe je mee? 3Care APK Challenge

"De Ultieme Gezondheidschallenge: de 3Care APK Challenge! in 28 Dagen naar een Nieuwe Jij!"  De laatste weken van het jaar zijn aangebroken. Gezellige weken met alle feestdagen, maar ook weken waarbij we vaak even stil staan bij de momenten die we hebben beleefd. Wat...