Gezondheid

Over orthomoleculaire therapie heb je vast al wel iets gehoord. Maar weet je ook wat het is? Of je het nu weet of niet, eigenlijk is dat helemaal niet van belang. Het belangrijkste om te weten is dat ik samen met jou ga uitzoeken wat de oorzaak is van jouw klachten. Op deze manier kunnen wij het bij de bron aanpakken en ook daadwerkelijk gaan voor verbetering. 

Dit is ook precies wat orthomoleculaire therapie inhoudt, op zoek gaan naar de oorzaak van jouw klachten, zodat we tot een duurzaam resultaat kunnen komen.

Aan de slag met gezondheid

Samen werken naar een duurzaam resultaat

Samen met jou ga ik uitzoeken wat de oorzaak is van jouw klachten. Op deze manier kunnen wij het bij de bron aanpakken en ook daadwerkelijk gaan voor verbetering. Dit is ook precies wat orthomoleculaire therapie inhoudt, op zoek gaan naar de oorzaak van jouw klachten, zodat we tot een duurzaam resultaat kunnen komen.

Allergietest

Je kunt voor veel verschillende stoffen allergisch zijn. Met een allergietest kun je nagaan of je allergisch bent. Je komt ook te weten voor welke stof precies en wat je kunt aanpassen in jouw levensstijl om het contact met deze bron te vermijden. 

DNA Leefstijl-test

Je genen bevatten dus ontzettend veel nuttige informatie die je kunt gebruiken voor het verbeteren van jeleefstijl en gezondheid. Ze verklaren verschillen tussen personen op onder andere het gebied van voeding,sport, biologische veroudering en stofwisseling.

Hormoononderzoek+ Vrouw

Je eet gezond, slaapt goed, beweegt voldoende en drinkt volop water. En toch voel je je niet fit. Veel klachten van vrouwen beginnen met een hormonale disbalans. Hoe kom je hierachter en nog belangrijker; hoe krijg je alles weer in balans? 

Intolerantietest

Heb jij het vermoeden dat er bij jou voedselintoleranties spelen? Het laten testen op voedingsintoleranties kan heel nuttig zijn. Als je eenmaal weet op welke voeding je lichaam reageert, kun je deze voedingsmiddelen vermijden waardoor klachten kunnen afnemen en het herstel van je lichaam mogelijk vlotter verloopt.  

Microbioom-test

Een goede werking van je darmen is belangrijk voor je gezondheid. Een verstoord microbioom kan voor allerlei klachten zorgen. Check met deze test of jouw microbioom wel divers genoeg is, of je gewenste en/of ongewenste bacteriën met je meedraagt en wat jij kan doen om je eigen microbioom te optimaliseren. 

Blogs over gezondheid

Aan de slag met je voeding

Aan de slag met je voeding

Over voeding valt veel te vertellen. Wat gezond is, daar zijn de meningen over verdeelt. Wat voor de één gezond is, daar kan de ander wel doodziek van worden. Dat jij hier rondkijkt op mijn website betekent naar alle waarschijnlijkheid dat je aan de slag wil met je...

Gezond voelen, is je mooi voelen

Gezond voelen, is je mooi voelen

Het is waar dat je je vaak mooi en zelfverzekerd voelt wanneer je je gezond voelt. Een goede gezondheid kan je energieker maken, je huid doen stralen en je een algemeen gevoel van welzijn geven. Als je gezond bent, heb je meestal meer energie om voor jezelf te zorgen,...

Van koolhydraatverbrander naar vetverbrander

Van koolhydraatverbrander naar vetverbrander

Koolhydraten vormen de eerste energiebron voor het lichaam en worden opgeslagen als glycogeenvoorraad in de lever. Deze opslagvoorraad is echter beperkt en kan ongeveer 30 minuten energie leveren. Dit opslagdepot was ooit bedoeld als noodvoorziening om bij gevaar te...