Home / Blog / Mooi zijn / Jouw huid is uniek

14 juli 2023

Jouw huid is uniek

Wist je dat onze huid ons gootste orgaan is? Belangrijk dus om goed voor je huid te zorgen en de aandacht te geven die zij verdient! Jouw huid is uniek.

We leven in een tijdsbeeld waarin we streven naar een gezonde en een bewuste duurzame levensstijl. Biologische cosmetica is daarbij niet meer weg te denken! Beweging en voeding krijgen meestal als eerste de aandacht als we kiezen voor een gezondere leefstijl. Cosmetica is vaak niet iets waar we direct bij stil staan. Onthoud goed, wat je in je lichaam stopt is net zo belangrijk als wat we erop doen. Onze huid neemt 60% van wat we erop aanbrengen op. Je kunt dan ook beter toxische ingrediënten vermijden. Denk hierbij aan parabenen, ftalaten, kunstmatige geur- en kleurstoffen, siliconen, mineralen oliën en hormoon verstorende stoffen. Al deze stoffen kunnen huidproblemen of allergiën veroorzaken of verstorend werken op ons hormoonsysteem, met alle gevolgen van dien.

Dit is waarom Absolution is ontwikkeld.

Absolution is vervaardigd van gecertificeerd biologische en wilde plantenextracten, mineralen en natuurlijke vitaminen, die essentieel zijn voor de jeugdigheid en de balans van je huid. Het combineert zintuiglijke texturen en geuren, eenvoudig in gebruik en natuurlijk … zeer effectieve ingrediënten. Alle producten zijn 100% vrij van siliconen, minerale oliën, ggo, sulfaten, parabenen, PEG, ftalaat, synthetische kleurstoffen en parfum. Absolution is vrij van micro plastics! Het is bijzonder hoe blij je kunt worden van een merk waar alles klopt, van inhoud tot verpakking aan alles is aandacht besteed.

Switch to organic cosmetics, beautify your skin, help the planet.

Absolution is gecertificeerd door Ecocert Greenlife (www.ecocert.com), het keurmerk voor natuurlijke en biologische producten.

Check hier of jouw cosmetica product vrij is van micro plastics.

Meer interessante blogs