Home / Blog / Gezondheid / Mijn lidmaatschap bij de MBOG, ontdek de voordelen!

14 februari 2024

Mijn lidmaatschap bij de MBOG, ontdek de voordelen!

Gezondheid en voeding staan centraal bij mij! Als gediplomeerd orthomoleculair therapeut ben ik gepassioneerd door het bevorderen van welzijn en vitaliteit. Dit doe ik door middel van voedingsadvies en orthomoleculaire therapie. Vandaag wil ik graag met jullie delen waarom mijn lidmaatschap bij de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG) van onschatbare waarde is. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor jou als cliënt. 

 

Waarom MBOG-lidmaatschap belangrijk is: 

Als lid van de MBOG ben ik verbonden met een gerenommeerde brancheorganisatie. Deze brancheorganisatie handhaaft de hoogste normen van professionaliteit en kwaliteit in de orthomoleculaire geneeskunde. Het lidmaatschap vereist naleving van strikte richtlijnen en voortdurende bijscholing. Hierdoor kan ik mijn kennis en vaardigheden voortdurend blijven ontwikkelen. 

 

Vergoedingen door zorgverzekeraars: 

Een van de meest waardevolle voordelen van mijn lidmaatschap bij de MBOG is dat de behandelingen die ik aanbied geheel of gedeeltelijk worden vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering. Dit betekent dat cliënten die bij mij komen voor orthomoleculaire therapie kunnen profiteren van financiële ondersteuning van hun zorgverzekeraar. Hierdoor wordt de drempel om aan jouw gezondheid te werken aanzienlijk lager.   

 

Mijn expertise in voeding en gezondheid: 

Mijn benadering van voeding en gezondheid is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde principes van orthomoleculaire geneeskunde. Ik geloof sterk in de kracht van individueel afgestemde voedingsplannen en orthomoleculaire supplementen. Dit om het lichaam in balans te brengen en gezondheidsproblemen bij de kern aan te pakken. Mijn doel is om jou te voorzien van de kennis en tools die je nodig hebt om jouw gezondheidsdoelen te bereiken en een leven vol vitaliteit te leiden. 

 

Wil jij ook inzicht krijgen in wat voor jou goed is? 

Als je op zoek bent naar een orthomoleculaire benadering van gezondheid en welzijn, nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen. Of je nu worstelt met spijsverteringsproblemen, hormonale disbalans, vermoeidheid of andere gezondheidsklachten, ik ben hier om je te ondersteunen op je reis naar een betere gezondheid. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om mijn passie voor gezondheid en voeding te delen en om een verschil te maken in het leven van mijn cliënten. Mijn lidmaatschap bij de MBOG stelt me in staat om hoogwaardige zorg te bieden die betaalbaar en toegankelijk is voor iedereen die streeft naar een gezonder, gelukkiger leven. Check jouw mogelijkheid voor vergoeding hier.

 

Wanneer zie ik jou? 

Neem vandaag nog contact met me op om te ontdekken hoe orthomoleculaire therapie jou kan helpen op jouw pad naar optimale gezondheid! Wil je weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? Kijk vooral verder op mijn website.

 

Gezonde groet, 

Avital 

Meer interessante blogs