Mooi zijn

Meer dan 20 jaar kennis en ervaring én de liefde voor mijn vak, maakt het dat je bij mij in de goede handen bent. Ik vind het geweldig om mijn kennis te mogen delen in mijn sfeervolle praktijk en de rustgevende omgeving. 

Mooi zijn van binnen en buiten

Ontspanning

Ontspanning geeft je energie, je slaapt er beter door en je zit beter in je vel. Je werkt productiever, kunt beter focussen en werkt nauwkeuriger. Een bezoek aan de schoonheidsspecialist is meer dan alleen verbetering van de huid. Het is ook echt even een momentje voor jezelf. Een moment om te relaxen en de “uitknop” in te drukken. 

Huidproblemen

Blijf niet rondlopen met huidproblemen! Wanneer je last hebt van acne, eczeem, psoriasis of rosacea wil je waarschijnlijk niks liever dan een mooie, stralende & egale huid. Een enkele behandeling geeft vaak niet het gewenste resultaat. Hiervoor is een plan van aanpak nodig.

Diverse behandelingen

Epileren, bovenlip harsen, verven van wenkbrauwen en/ of wimpers, ook voor deelhandelingen of een combinatie hiervan kun je bij ons terecht.

Blogs over mooi zijn en voelen

Duurzame behandelingen voor je huid

Duurzame behandelingen voor je huid

Samen werken aan een duurzaam resultaat door het inzetten van duurzame behandelingen! Een mooie en stralende huid wil iedereen, daar is geen twijfel over. Hoe ga je dit bereiken? De meesten hopen op een quick fix, maar helaas, er is wel wat meer voor nodig dan even...

Jouw huid is uniek

Jouw huid is uniek

Wist je dat onze huid ons gootste orgaan is? Belangrijk dus om goed voor je huid te zorgen en de aandacht te geven die zij verdient! Jouw huid is uniek. We leven in een tijdsbeeld waarin we streven naar een gezonde en een bewuste duurzame levensstijl. Biologische...