Home / Mooi zijn / Ontspanning

Ontspanning

Ontspanning bij Praktijk Avital, schoonheidssalon in Hertme vlakbij Borne.

 

Absolution Seizoensbehandeling – HERFSTKUUR (90 minuten)

KALMEER – EGALISEER – BESCHERM

Een nieuw seizoen, met zijn wisselende temperaturen en gure wind – Tijd voor een beetje extra zorg voor de huid.

De herfst is aangebroken en we genieten van alles wat dit seizoen te bieden heeft. Gezelligheid, warme drankjes, knusse avonden, de laatste verwarmende zonnestralen en de bladeren die lanzaam van kleur veranderen.

Maar in de herfst verandert ook het weer en daarmee de behoefte van onze huid. Het is tijd voor de Absolution Herfstkuur!

Voor thuisgebruik krijg je La Crème Douce Démaquillante 285ml t.w.v. €68,-. Een milde reinigingscrème voor de huid. Die ook geschikt is voor de meest kwetsbare en droge huid. Dit product verwijdert effectief make-up en dagelijkse onzuiverheden, is vegan en vrij van micro plastics.

 

Absolution Compleet (105 minuten)

Tijd om te ontspannen! 105 minuten lang helemaal niks doen. Deze heerlijke luxe behandeling bevat alles voor een direct resultaat! Door gebruik van intensieve werkstoffen werken we aan het verbeteren van de conditie van de huid. De verschillende massagetechnieken in combinatie met de op jouw huid afgestemde massagecocktail zullen het resultaat nog verder vergroten. Tot slot sluiten we af met het fantastische thermomasker. Deze sluit de huid volledig af wat de werking van de werkstoffen verbetert en de huid kalmeert. Tijdens het inwerken van het masker worden jouw armen gemasseerd. Als afsluiting een uitgebreide verzorging, afgestemd op jouw huid. Ook bij deze behandeling worden jouw wenkbrauwen in model gebracht. 

 

Absolution Relax (90 minuten)

Deze behandeling heet niet voor niets Absolution Relax. Bij deze complete behandeling met de natuurlijke producten van Absolution staat naast verbetering van de huid ook ontspanning centraal. Jouw huid wordt intensief gereinigd, er wordt een peeling uitgevoerd en jouw wenkbrauwen worden in model gebracht. Je huid wordt in balans gebracht door een massage met massagecocktail specifiek aangepast aan de behoefte van jouw huid en een op jouw huid afgestemd masker. Als afsluiting een uitgebreide verzorging afgestemd op jouw huid!

 

Absolution Basis (60 minuten)

Voor wanneer je wel wat ontspanning kan gebruiken is deze basisbehandeling een echte aanrader! Een heerlijke, snelle oppepper van de huid door het gebruik van de heerlijk geurende 100% natuurlijke producten van Absolution. Ik zorg voor jouw welverdiende relaxmoment. Nadat je huid intensief gereinigd is worden jouw wenkbrauwen in model gebracht. Je kunt genieten van een passend masker en als afsluiting een uitgebreide verzorging afgestemd op jouw huid! 

 

Speciaal behandelingen

 

Absolution Facial Cupping (90 minuten) 

Deze behandeling begint met het reinigen van de huid. Je kunt hierbij genieten van de heerlijke reinigingen van Absolution en een peeling. Wil je dat jouw wenkbrauwen in model gebracht worden, dan doen we dat na het reinigen. Daarna kun je genieten van een heerlijke cocktail van etherische oliën in combinatie met een cupping massage. Door middel van cupping massage worden spieren en huid soepel gemaakt, stimuleren we de bloedsomloop, worden dode huidcellen en werken we op het verstrakken en verstevigen van de huid. Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage. Een cupping gezichtsmassage is een geweldige manier om dagelijkse stress te verminderen. We sluiten af met een op jouw huid afgestemd masker en een uitgebreide verzorging afgestemd op jouw huid. 

 

Absolution Face Sculpting (90 minuten)

Direct zichtbaar resultaat ten aanzien van huid- en contourverbetering. Inclusief exclusieve massage techniek, waarbij naast de spieren van hals decolleté, nek, gezicht en voorhoofd ook de binnenkant van de wangen en de kauwspieren worden los gemasseerd.

We starten deze behandeling met het reinigen van de huid. Je kunt hierbij genieten van de heerlijke reinigingen van Absolution en een peeling. Vervolgens worden jouw wenkbrauwen in model gebracht. Daarna kun je genieten van een heerlijke cocktail van etherische oliën in combinatie met een gezicht- hals- en decollete massage i.c.m. buccal massage.

 

Detox behandeling (60 minuten) 

Herstellende behandeling inclusief kuur van 15 dagen voor thuisgebruik t.w.v. €40,-. Hersteld een vette of glimmende huid, verminderd mee-eters, onzuiverheden en andere onvolkomenheden. Ook ideaal om na de zomer de huid te herstellen van zonschade. Inclusief modeleren wenkbrauwen.

 

Kalmerende behandeling (60 minuten) 

Een kalmerende behandeling voor de reactieve, gevoelige huid met ongemakken zoals: jeuk, roodheid, eczeem, couperose of strak gevoel. Inclusief kuur van 15 dagen voor thuisgebruik t.w.v. €40,- en inclusief modeleren wenkbrauwen. 

 

Boek hier jouw ontspanning bij Praktijk Avital, schoonheidssalon in Hertme vlakbij Borne.