Home / Mooi zijn / Ontspanning

Ontspanning

Absolution Basis (60 minuten)

Voor wanneer je wel wat ontspanning kan gebruiken is deze basisbehandeling een echte aanrader! Een heerlijke, snelle oppepper van de huid door het gebruik van de heerlijk geurende 100% natuurlijke producten van Absolution. Dit zorg ik voor jouw welverdiende relaxmoment. Nadat je huid intensief gereinigd is worden jouw wenkbrauwen in model gebracht. Er wordt een passend masker aangebracht en als afsluiting een uitgebreide verzorging afgestemd op jouw huid! 

Absolution Relax (90 minuten)

Deze behandeling heet niet voor niets Absolution Relax. Bij deze complete behandeling met de natuurlijke producten van Absolution staat naast verbetering van de huid ook ontspanning centraal. Jouw huid wordt intensief gereinigd, er wordt een peeling uitgevoerd en jouw wenkbrauwen worden in model gebracht. Je huid wordt in balans gebracht door een massage met massagecocktail specifiek aangepast aan de behoefte van jouw huid en een op jouw huid afgestemd masker. Als afsluiting een uitgebreide verzorging afgestemd op jouw huid!

Absolution Compleet (105 minuten)

Tijd om te ontspannen! 105 minuten lang helemaal niks doen. Deze heerlijke luxe behandeling bevat alles voor een direct resultaat! Door gebruik van intensieve werkstoffen werken we aan het verbeteren van de conditie van de huid. De verschillende massagetechnieken in combinatie met de op jouw huid afgestemde massagecocktail zullen het resultaat nog verder vergroten. Tot slot sluiten we af met het fantastische thermomasker. Deze sluit de huid volledig af wat de werking van de werkstoffen verbetert en de huid kalmeert. Tijdens het inwerken van het masker worden jouw armen gemasseerd. Als afsluiting een uitgebreide verzorging, afgestemd op jouw huid. Ook bij deze behandeling worden jouw wenkbrauwen in model gebracht. 

Absolution Facial Cupping – 90 minuten 

We starten deze behandeling met het reinigen van de huid. Je kunt hierbij genieten van de heerlijke reinigingen van Absolution en een peeling. Vervolgens worden jouw wenkbrauwen in model gebracht. Daarna kun je genieten van een heerlijke cocktail van etherische oliën in combinatie met een cupping massage. Door middel van cupping massage worden spieren en huid soepel gemaakt, stimuleren we de bloedsomloop, worden dode huidcellen en werken we op het verstrakken en verstevigen van de huid. Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage. Een cupping gezichtsmassage is een geweldige manier om dagelijkse stress te verminderen. We sluiten af met een op jouw huid afgestemd masker en een uitgebreide verzorging afgestemd op jouw huid.