Home / Blog / Mooi zijn / Praktijk Avital, schoonheidssalon in de buurt van Borne.

7 november 2023

Praktijk Avital, schoonheidssalon in de buurt van Borne.

Laat je verwennen bij Praktijk Avital, schoonheidssalon in de buurt van Borne – waar natuurlijke schoonheid en ontspanning samenkomen. In het charmante kerkdorp Hertme, gelegen in de buurt van Borne, vind je mijn pareltje van ontspanning en schoonheid – Praktijk Avital. Zo dat is eruit! Het klinkt misschien te mooi, maar ik durf wel te zeggen dat mijn schoonheidssalon zo dicht bij Borne zich onderscheidt door de toewijding aan 100% natuurlijke huidverzorging, waarbij zowel ontspanning als huidverbetering centraal staan.   Met de hedendaagse uitdagingen van het leven gunnen we onszelf steeds minder de tijd om juist onszelf te verwennen en te koesteren. Regelmatig een bezoek brengen aan de schoonheidsspecialist is meer dan alleen bezig zijn met je uiterlijk. Wanneer je regelmatig een schoonheidsbehandeling ondergaat kan dit verschillende voordelen bieden voor zowel je uiterlijk als je welzijn. Een schoonheidsbehandeling biedt jou een welverdiende “ontsnapping”, een moment van rust en herstel.   In dit blog wil ik je graag kennis laten maken met de “magie” van Praktijk Avital de schoonheidssalon in de buurt van Borne en waarom dit de perfecte bestemming is om jezelf te verwennen. 

 

Een oase van rust in Hertme – Schoonheidssalon vlakbij Borne

Praktijk Avital bevindt zich in het idyllische kerkdorp Hertme, waar de schoonheid van de natuur samensmelt met de rust van het platteland. Bij aankomst voel je direct de serene sfeer die de salon omringt. De rustieke omgeving en het vredige landschap dragen bij aan de totale ontspanning die je zult ervaren tijdens je bezoek. Toch is het niet uitgestorven in het dorp. De dorpsschool is in de buurt en de kerk in het zicht. Dit maakt het ook direct knus en gezellig. 

 

Natuurlijke huidverzorging – Mijn belofte aan jou

De sleutel tot een gezonde huid begint met de juiste producten. Daarom maak ik uitsluitend gebruik van 100% natuurlijke en waar mogelijk biologische huidverzorgingsproducten. Het is geen marketingtruc en ook geen fabeltje; natuurlijke producten zijn echt beter voor je huid. Waarom? Omdat je huid natuurlijke ingrediënten veel makkelijker herkent, opneemt en verwerkt dan synthetische bestanddelen. Waar natuurlijk ingrediënten de functies van de huid ondersteunen en versterken, kunnen synthetische bestanddelen deze juist verstoren.   Ik geloof in de kracht van de natuur om je huid te voeden, te herstellen en te laten stralen. De producten die ik gebruik zijn vrij van schadelijke chemicaliën en synthetische ingrediënten, waardoor je huid in staat is om te ademen en te bloeien zonder kunstmatige invloeden. Microplastics zul je ook niet aantreffen in de producten. 

 

If you can’t eat it, don’t put it on your skin. 

 

Gezichtsbehandelingen die verjongen en verzorgen

Ik bied een uitgebreid scala aan gezichtsbehandelingen die zijn ontwikkeld om je huid te verjongen en te verbeteren. Of je nu te kampen hebt met huidproblemen zoals acne, eczeem of psoriasis. Of je wilt fijne lijntjes verminderen of je wilt vooral genieten van de ontspanning. Ik heb altijd de perfecte behandeling voor je. Dankzij de natuurlijke producten, verschillende massage technieken en enorme kennis over voeding kun je genieten van een stralende huid zonder dat dit ten koste gaan van je gezondheid. 

 

Eczeem, psoriasis en acne

Bij hardnekkige huidproblemen als eczeem, psoriasis of ernstige acne, kan het erg waardevol zijn om aanvullende onderzoeken in te zetten. Hierbij moet je dan denken aan microbioom onderzoek en/ of allergie- of intolerantietesten. Met de informatie uit deze onderzoeken kunnen we samen een plan van aanpak op stellen. Dit soort onderzoeken heeft alleen zin als we samen het traject aan willen gaan. Ik zeg hierbij bewust samen, want ik kan naar aanleiding van de onderzoeksresultaten wel adviezen geven maar jij zult ze moeten gaan opvolgen. 

Meer interessante blogs