FEB fashion Tasje

 15,00

Productbeschrijving

FEB fashion tasje, super handig toilettasje, gemaakt door Fleur Baas. Dit is een uniek exemplaar, met de hand gemaakt.

Welkom in de kleurrijke wereld vanFEB Fashion! Ontdek de magie van handgemaakte creaties die een verhaal vertellen en een unieke persoonlijkheid uitstralen.

Bij Fleur draait alles om creativiteit. Vanaf haar jonge leeftijd heeft zij haar creatieve passie gevolgd. Op achtjarige leeftijd maakte ze al haar eigen kleding. Vandaag de dag, ze is nu 14 jaar, heeft ze een prachtige collectie tasjes gecreëerd die zowel functioneel als stijlvol zijn. Deze tasjes zijn meer dan alleen accessoires; ze zijn een statement van individualiteit en duurzaamheid. Elk stuk is met liefde en zorg handgemaakt, vaak met behulp van gerecyclede materialen zoals oude kledingstukken en stoffen. Geen twee tasjes zijn hetzelfde, waardoor je altijd iets unieks bezit.

Of je nu op zoek bent naar een toilettas voor je volgende avontuur of een trendy etui om je dagelijkse benodigdheden te organiseren, bij FEB Fashion vind je precies wat je zoekt.

Door een tasje van FEB Fashion te kopen, ondersteun je niet alleen een jonge ondernemer in haar creatieve reis, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst door het hergebruik van materialen te bevorderen.

Wil je liever een ander kleur, dat kan ook.