3Care Complex

 46,70

Bekijk de programma's van 3Care en ga aan de slag met een duurzame leefstijlverandering

Inhoud: 60 dagen

compleet voedingssuplement

Biedt essentiële voedingsstoffen voor optimale ondersteuning

  • Vitaminen
  • Mineralen
  • Aminozuren

 

 

Gebruikersvoorschrift

Dagelijks 1 tablet.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd door professionele behandelaar. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Koel, droog en buiten het bereik van kinderen bewaren.

p

Inhoud verpakking: 60 stuks

Uitgebreide productbeschrijving

3Care Complex is de lichtere versie van de 3Care Excellent. De voedingsstoffen zijn gelijk. 3Care Complex bevat 66% van de voedingswaarde van 3Care Excellent

 

Natuurlijke zeemineralen

3Care Complex bevat alle relevante mineralen. Een aantal mineralen zijn vervangen door een natuurlijke variant, afkomstig van de rode alg (Lithothamnium calcareum), omdat deze beter worden opgenomen door je lichaam. Deze rode alg komt slechts voor op 3 plaatsen in de wereld. 3Care Complex maakt gebruik van de alg die wordt geoogst op (west-)IJsland. Tijdens de groei absorbeert deze alg vele (zee)mineralen, waardoor deze zeeplant 20 keer rijker aan mineralen is in vergelijk met vegetatie aangetroffen op land. De verkalkte resten van deze rode alg worden geoogst, gewassen, gedroogd en gestandaardiseerd op de hoeveelheid natuurlijke calcium en magnesium.

 

Breed complex B-vitaminen

3Care bevat alle B-vitaminen. Vitamine B is een verzamelnaam voor acht afzonderlijke B-vitaminen, te weten B1, B2, B3, B5, B6, biotine (B8), folaat (B11) en B12. Lang geleden werd gedacht dat vitamine B één verbinding was. Later onderzoek wees uit dat het verschillende stoffen zijn die vaak gezamenlijk voorkomen in voedsel. De B-vitaminen hebben elk een eigen werking in je lichaam en werken als complex met elkaar samen. Folaat en vitamine B12 spelen bijvoorbeeld een belangrijke rol in het proces van celvernieuwing, vitaminen B1, B2, B3, B5, B6, biotine en B12 bevorderen de energiestofwisseling en vitamine B6, folaat en B12 hebben een positieve invloed op het immuunsysteem. Alle B-vitaminen zijn in wateroplosbaar, daardoor wordt een teveel door je lichaam weer uitgescheiden.

 

Alle vitaminen en bijzondere voedingsstoffen

Naast het volledige vitamine B-complex bevat onze multivitamine ook vitamine A, C, D3 en E. Tevens hebben we gekozen voor het toevoegen van een aantal unieke voedingsstoffen, elk voor hun eigen werking, zoals bioflavonoïden, co-enzym Q10, de enzymen catalase en superoxidedismutase (SOD) en taurine.

 

Uniek aminozurencomplex

Het is belangrijk dat gezonde voeding goede eiwitten ofwel proteïnen bevat. Eiwitten zijn essentieel omdat ze de bouwstoffen zijn voor het menselijk lichaam. Ze dragen bij tot de instandhouding van sterke botten en tot de groei en het in stand houden van spiermassa. Een adequate inname van eiwit is dan ook belangrijk. 3Care Complex bevat alle essentiële en niet-essentiële aminozuren in de natuurlijke (L-) vorm. Dit betekent dat de eiwitten goed door je lichaam worden opgenomen.

VERBORGEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ingrediënten per tablet

300 µg Vitamine A (bètacaroteen) 38 %
2,2 mg Vitamine B1 (thiaminemononitraat) 200 %
2,8 mg Vitamine B2 (riboflavine) 200 %
16 mg Vitamine B3 (nicotinamide) 100 %
6 mg Vitamine B5 (d-calciumpantothenaat) 100 %
2,8 mg Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat)) 200 %
100 µg Biotine 200 %
200 µg Foliumzuur (pteroylmonoglutaminezuur)100 %
5 µg Vitamine B12 (cyanocobalamine) 200 %
80 mg Vitamine C (ascorbaten) 100 %
5 µg Vitamine D3 (cholecalciferol) 100 %
8 mg Vitamine E (d-α-tocoferylacetaat) 67 %
25 µg Vitamine K2 (menachinon) 100%
0,2 mg Borium (natriumboraat) **
83 mg Calcium (ascorbaat, Lithothamnionsp. extract) 10 %
40 µg Chroom (picolinaat) 100 %
3,4 mg IJzer (fumaraat) 24 %
100 µg Jodium (kaliumjodaat, kelp extract) 67 %
16,7 mg Kalium (chloride, gluconaat) 1 %
500 µg Koper (gluconaat) 50 %
120 mg Vitamine C (ascorbaten) 150 %
167 mg Magnesium (ascorbaat, Lithothamnion sp. extract, zeewater) 44 %
0,67 mg Mangaan (citraat, gluconaat) 33 %
37 µg Selenium (methionine) 67 %
10 mg Zink (ascorbaat, citraat) 100 %
3,6 mg Bètacaroteen **
1,3 mg Bioflavonoïden **
167 µg Coenzym Q10 (ubidecarenon) **
6,7 µg Catalase **
6,7 µg Super-Oxide-Dismutase **
13 mg Taurine **

133 mg Propriëtair aminozurencomplex van erwteneiwit met: ** L-Alanine, L-Arginine, L-Asparagine, L-Cysteïne, L-Glutamine, L-Glycine, L-Histidine, L-Isoleucine, L-Leucine, L-Lysine, L-Methionine, L-Phenylalanine, L-Proline, L-Serine, L-Threonine, L-Tryptofaan, L-Tyrosine, L-Valine

Ingrediënten: mineralen, vulstoffen (cellulose, magnesium- stearaat (plantaardig), siliciumdioxide), aminozuren (erwten), vitamines, kelp, coating (cellulose, stearinezuur), bètacaroteen, bioflavonoïden, coenzym Q10, enzymen.

Specifieke productkenmerken

3Care Complex bevat alle essentiële en niet-essentiële aminozuren in de natuurlijke (L-) vorm. Dit betekent dat de eiwitten goed door je lichaam worden opgenomen.

Uitgebreide ingrediëntenlijst