3Care Excellent

 97,60

Het paradepaardje van 3Care. Een onmisbare aanvulling wanneer je de beste versie van jezelf wilt worden, met een gezonde leefstijl.

Inhoud: 60 dagen

compleet voedingssuplement

48 voedingstoffen voor optimale ondersteuning

  • Vitaminen
  • Mineralen
  • Aminozuren
  • Vetzuren

Gebruikersvoorschrift

Dagelijks 1 tablet en 1 capsule.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd door professionele behandelaar.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding.

Koel, droog en buiten het bereik van kinderen bewaren.

p

Inhoud verpakking: 120 stuks

Uitgebreide productbeschrijving

3Care Excellent bevat een combinatie van essentiële voedingsstoffen, zoals alle vitaminen, mineralen, een uniek aminozurencomplex en biologische ongeraffineerde omega-3 visolie.

Natuurlijke zeemineralen

3Care Excellent bevat alle relevante mineralen. Een aantal mineralen zijn vervangen door een natuurlijke variant, afkomstig van de rode alg (Lithothamnium calcareum), omdat deze beter worden opgenomen door je lichaam. Deze rode alg komt slechts voor op 3 plaatsen in de wereld. 3Care Excellent maakt gebruik van de alg die wordt geoogst op (west-)IJsland. Tijdens de groei absorbeert deze alg vele (zee)mineralen, waardoor deze zeeplant 20 keer rijker aan mineralen is in vergelijk met vegetatie aangetroffen op land. De verkalkte resten van deze rode alg worden geoogst, gewassen, gedroogd en gestandaardiseerd op de hoeveelheid natuurlijke calcium en magnesium.

Breed complex B-vitaminen

3Care bevat alle B-vitaminen. Vitamine B is een verzamelnaam voor acht afzonderlijke B-vitaminen, te weten B1, B2, B3, B5, B6, biotine (B8), folaat (B11) en B12. Lang geleden werd gedacht dat vitamine B één verbinding was. Later onderzoek wees uit dat het verschillende stoffen zijn die vaak gezamenlijk voorkomen in voedsel. De B-vitaminen hebben elk een eigen werking in je lichaam en werken als complex met elkaar samen. Folaat en vitamine B12 spelen bijvoorbeeld een belangrijke rol in het proces van celvernieuwing, vitaminen B1, B2, B3, B5, B6, biotine en B12 bevorderen de energiestofwisseling en vitamine B6, folaat en B12 hebben een positieve invloed op het immuunsysteem. Alle B-vitaminen zijn in wateroplosbaar, daardoor wordt een teveel door je lichaam weer uitgescheiden.

Alle vitaminen en bijzondere voedingsstoffen

Naast het volledige vitamine B-complex bevat onze multivitamine ook vitamine A, C, D3 en E. Tevens hebben we gekozen voor het toevoegen van een aantal unieke voedingsstoffen, elk voor hun eigen werking, zoals bioflavonoïden, co-enzym Q10, de enzymen catalase en superoxidedismutase (SOD) en taurine.

Uniek aminozurencomplex

Het is belangrijk dat gezonde voeding goede eiwitten ofwel proteïnen bevat. Eiwitten zijn essentieel omdat ze de bouwstoffen zijn voor het menselijk lichaam. Ze dragen bij tot de instandhouding van sterke botten en tot de groei en het in stand houden van spiermassa. Een adequate inname van eiwit is dan ook belangrijk. 3Care Excellent bevat alle essentiële en niet-essentiële aminozuren in de natuurlijke (L-) vorm. Dit betekent dat de eiwitten goed door je lichaam worden opgenomen.

Bio Salmon Fresh; biologisch ongeraffineerde visolie

Bio Salmon Fresh bevat biologische ongeraffineerde visolie uit verse zalm. Het bevat omega-3 vetzuren met EPA en DHA. De laatste jaren is er veel aandacht voor de kwaliteit van omega-3 visolie omdat de kwaliteit vaak niet goed is. Het ging hierbij vaak om de aanwezigheid van dioxines, PCB’s en zware metalen in visolie. Door nieuwe normen en procedures voor de raffinage van visolie en implementatie van strikte overheidsregels, komen dergelijke verontreinigingen steeds minder voor. Bio Salmon Fresh is geproduceerd vanuit levende vis in een capsule binnen 72 uur.

Bio Salmon Fresh bevat visolie van verse zalm uit koude wateren rond de Noordkaap. Deze vis heeft van nature een hoog gehalte en een unieke verhouding aan vetzuren. Deze vetzuren worden verdeeld in enkelvoudig onverzadigde vetzuren (MUFA’s) en meervoudig onverzadigde vetzuren (PUFA’s).

Door de natuurlijke samenstelling is er sprake van een hoge biologische beschikbaarheid en worden de vetzuren optimaal opgenomen in je lichaam. DHA en EPA dragen bij tot de instandhouding van een normale bloeddruk. De aanvullende da­gelijkse inname van EPA en DHA samen mag maximaal 5 gram per dag bedragen.

VERBORGEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ingrediënten per tablet

RI*: Referentie Inname volgens Europese richtlijnen ** :
RI niet vastgelegd NL
Samenstelling per tablet Multi Amino Excellent: RI*

500 µg Vitamine A (bètacaroteen) 63 %
3,3 mg Vitamine B1 (thiaminemononitraat) 300 %
4,2 mg Vitamine B2 (riboflavine) 300 %
20 mg Vitamine B3 (nicotinamide) 125 %
10 mg Vitamine B5 (d-calciumpantothenaat) 167 %
4,2 mg Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 300 %
150 µg Biotine 300 %
300 µg Foliumzuur (pteroylmonoglutaminezuur) 150 %
7,5 µg Vitamine B12 (cyanocobalamine) 300 %
120 mg Vitamine C (ascorbaten) 150 %
10 µg Vitamine D3 (cholecalciferol) 200 %
12 mg Vitamine E (d-α-tocoferylacetaat) 100 %
25 µg Vitamine K2 (menachinon) 100 %
0,3 mg Borium (natriumboraat) **
125 mg Calcium (ascorbaat, Lithothamnion sp. extract) 16 %
50 µg Chroom (picolinaat) 125 %
5 mg IJzer (fumaraat) 36 %
150 µg Jodium (kaliumjodaat, kelp extract) 100 %
25 mg Kalium (chloride, gluconaat) 1 %
700 µg Koper (gluconaat) 70 %
250 mg Magnesium (ascorbaat, Lithothamnion sp. extract,zeewater) 67 %
1 mg Mangaan (citraat, gluconaat) 50 %
55 µg Selenium (methionine) 100 %
15 mg Zink (ascorbaat, citraat) 150 %
6 mg Bètacaroteen **
2 mg Bioflavonoïden **
250 µg Coenzym Q10 (ubidecarenon) **
10 µg Catalase ** 1
0 µg Super-Oxide-Dismutase **
20 mg Taurine **

200 mg Propriëtair aminozurencomplex van erwteneiwit, met: ** L-Alanine, L-Arginine, L-Asparagine, LCysteïne, L-Glutamine, L-Glycine, L-Histidine, L-Isoleucine, L-Leucine, L-Lysine, L-Methionine, L-Phenylalanine, LProline, L-Serine, L-Threonine, L-Tryptofaan, L-Tyrosine, L-Valine

Ingrediënten: mineralen, vulstoffen (cellulose, magnesiumstearaat (plantaardig), siliciumdioxide), aminozuren (erwten), vitamines, kelp, coating (cellulose, stearinezuur), bètacaroteen, bioflavonoïden, coenzym Q10, enzymen.

Samenstelling per capsule Bio Salmon Fresh
1000 mg Visolie (Salmo salar, vers en ongeraffineerd) **
1,7 mg Propriëtair antioxidantenmengsel bestaande uit: Rozemarijn extract (Rosmarinus officinalis) ** Vitamine E (gemengde tocoferolen) 1 %
Ingrediënten: visolie, vitamine E, rozemarijn, coating capsule (cellulose HPMC).

Specifieke productkenmerken

3Care Excellent bevat alle essentiële en niet-essentiële aminozuren in de natuurlijke (L-) vorm. Dit betekent dat de eiwitten goed door je lichaam worden opgenomen.

Bio Salmon Fresh bevat visolie van verse zalm uit koude wateren rond de Noordkaap. Deze vis heeft van nature een hoog gehalte en een unieke verhouding aan vetzuren. Deze vetzuren worden verdeeld in enkelvoudig onverzadigde vetzuren (MUFA’s) en meervoudig onverzadigde vetzuren (PUFA’s).

Uitgebreide ingrediëntenlijst