Le Stylet Précision

 37,50

Met de Stylet Précision-reflexologietool, kunnen we een andere benadering kiezen, met een diepere actie die gericht is op spieren of organen, voor resultaten die u zowel onmiddellijk als op de lange termijn kunt zien. Besteed wat tijd om het 's avonds te gebruiken en ontdek het zelf!

Inhoud: 1 stuks

Hulpmiddel voor gezichtsacupressuur

Geschikt voor alle huidtypen

100% Rozenkwarts

DEPUFT, REVITALISEERT

100,00% natuurlijke oorsprong

Bij regelmatig gebruik helpt het om de stroom van vitale energie en lichaamsvloeistoffen – bloed en lymfe – in het lichaam in evenwicht te brengen, om het op het hoogtepunt van zijn gezondheid, schoonheid en jeugdigheid te houden.

 

vegan zero-plastic-inside-no-micro-plastics cosmos-organic-eco-cert

Gebruiksaanwijzing

Om een ​​gezichtsreflexmassage effectief te laten zijn, moet je diepe, langzame, stevige cirkelvormige bewegingen maken op de belangrijkste energiepunten. Breng altijd eerst een olie aan op de huid om wrijving te voorkomen.

Begin met het aanbrengen van een paar druppels van onze  Addiction-olie op een schoon, licht vochtig gezicht en masseer vervolgens met de Stylet Précision-tool. Gebruik langzame en diepe bewegingen, herhaal elke beweging meerdere keren en pas de druk aan op basis van de gevoeligheid van het gebied waaraan u werkt.

De huid kan tijdens de massage een beetje rood worden, maar dit is niets om je zorgen over te maken! Het is gewoon een teken van een verhoogde bloedstroom. Als je op een bepaald punt matige pijn opmerkt, betekent dit dat ze moeten worden gedeblokkeerd. Blijf eraan werken totdat de pijn is verlicht.

Het is aan te raden om de Stylet Précision-tool minstens twee of drie keer per week te gebruiken.  En als je echt gemotiveerd bent, doe het dan elke dag!

Vergeet niet om het na elk gebruik schoon te maken met een zachte zeep en droog te deppen met een schone handdoek.

Uitgebreide productbeschrijving

Le Stylet Précision combineert de voordelen van gezichtsreflexologie en acupressuur.

Gezichtsreflexologie is een ontspanningstechniek die positieve effecten heeft op het hele lichaam. Het is gebaseerd op het uitgangspunt dat alle delen van het lichaam op het gezicht worden weergegeven. Door specifieke punten te stimuleren, “bereikt” en verlicht het het hele lichaam. Deze methode heeft ook tot doel de huidtextuur te verbeteren door stevigheid en soepelheid te bevorderen. Wanneer gezichtsreflexologie wordt gecombineerd met acupressuur, kan het volgende worden waargenomen:

– Gezichtscontouren worden opnieuw gedefinieerd.
– Lijntjes en rimpels worden verminderd.
– De gloed van de huid wordt onthuld.
– Wallen en donkere kringen zijn minder zichtbaar.
– De gezichtsspieren zijn strakker.
– De hydratatie van de huid is verbeterd.

 

Tip van Avital:

Smeer voor je begint wat olie op je gezicht, zoals de Addiction oil. Hierdoor glijdt de tool soepel en gemakkelijk over uw huid, en zo worden de voordelen van de olie versterkt door de massage.

 

Ingrediëntenlijst:

Klik hier voor meer informatie

LE STYLET PRÉCISION Ingrediënten: 100% Rozenkwarts
VERBORGEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ingrediënten

100% Rozenkwarts

Ingrediëntenlijst